UCLEAN x H&M: samen voor een veilige winkelbeleving

UCLEAN x H&M: samen voor een veilige winkelbeleving

Staat er binnenkort een bezoekje aan je dichtstbijzijnde H&M-store op je agenda? Dat kan 100% veilig dankzij de UClean-handgeldispensers! Deze strakke desinfectiezuilen - geproduceerd door SipWell - beschermen je tijdens je winkelbezoek aan H&M. Als Belgisch bedrijf met een passie voor gezondheid en hygiëne is SipWell de perfecte partner om mee te werken aan een coronaveilige winkelomgeving in ons land.

Het coronavirus heeft onze winkelbeleving radicaal veranderd. Zeker op plaatsen waar veel mensen samenkomen - zoals in winkels of bedrijven - is het nu van levensbelang om jezelf en anderen te beschermen. Vaak is het op deze plaatsen niet mogelijk om je handen te wassen. Gelukkig kan je op deze momenten vertrouwen op desinfectietoestellen met alcoholgel.

Met de UClean-desinfectiezuilen wil SipWell bijdragen aan een beter beschermde omgeving op plaatsen waar het niet mogelijk is om je handen te wassen. UClean werd goedgekeurd door het ministerie van Volksgezondheid en is steeds gevuld met gecertificeerde alcoholgel (75% ethanol).

Desinfectiezuil op maat van een hedendaagse modeketen

Dit najaar lanceerde UClean een nieuwe samenwerking met de Zweedse modeketen H&M. Momenteel kan je in de 29 Belgische flagship stores van H&M al gebruikmaken van een UClean-desinfectiezuil en ook in de kleinere filialen worden ze binnenkort geïnstalleerd. Aan de ingang van elke winkel staan deze zuilen voor jou ter beschikking om je handen contactloos te ontsmetten.

Bij een winkelbezoek aan een internationale modeketen is het een no-brainer dat het oog ook wat wil. Dankzij het strakke design en de personalisatie met het H&M-logo integreren de UClean-zuilen op een elegante manier in een hedendaags winkelinterieur. Het model lijkt aan te slaan, want ook bij de Belgische bankengroep vdk zorgt UClean inmiddels voor virusvrije handen.

Optimale hygiëne dankzij contactloze bediening

Hét geheim van UClean? Dat is het optimale gebruiksgemak! Door simpelweg met je voet op de pedaal te drukken, komt de handgel uit de dispenser. Deze contactloze bediening garandeert een bacterievrije dispenser voor de volgende klant. Hygiënischer kan haast niet!

 

Ontdek zelf het gebruiksgemak van de UClean-desinfectiezuil bij een H&M-winkel in je buurt!

Interesse om ook een UClean-handgeldispenser te plaatsen in jouw bedrijf, restaurant of winkel? Dat kan! Bezoek onze site op https://www.uclean.be/nl/ voor meer info.