Nieuw bij SipWell: De Classico waterkoeler

Nieuw bij SipWell: De Classico waterkoeler

Wie thuis of op kantoor al bekend is met onze eerdere klassieke waterkoelers (Classic model), krijgt met deze gloednieuwe waterkoeler een mooie indruk van alle mogelijkheden die wij als merk aanbieden.

“Met de Classico, geïnspireerd op de oude Classic, willen we een nieuwe standaard zetten voor de klassieke koeler. Een hedendaagse, all-in-one waterkoeler die het beste van SipWell samenbrengt op één centrale locatie in huis of op kantoor.”, vertelt Peter Henderickx, General Manager bij SipWell. 

Een eerste innovatief kenmerk waarmee de SipWell Classico zich onderscheidt, is de bediening via touch buttons. Dit is niet alleen hygiënischer dan opzetknoppen, maar het laat de gebruiker ook gemakkelijker toe om de gewenste hoeveel water te tappen. De energiezuinige LED-lichtjes van de aanraakknoppen zorgen bovendien voor een hedendaagse uitstraling. 

GEBRUIKSVRIENDELIJK

Bij het ontwerp werd rekening gehouden met feedback uit de markt en nieuwe trends in bedrijfsomgevingen. Peter Henderickx: “We hebben de zuil hoger gemaakt waardoor de tapkraan op heuphoogte zit. Wie een glas water wenst, hoeft zich dus niet meer te bukken. Daarnaast is de ruimte onder de tapkraan iets hoger en het bekerplatform groter. Steeds meer mensen kiezen immers voor een eigen herbruikbare drinkfles of karaf. Die kunnen nu ook moeiteloos onder de waterkraan geplaatst worden om op te vullen.” Daarnaast is het toestel vrijwel geluidloos wat een meerwaarde is in open kantoorruimtes. 

100% RECYCLEERBAAR

Op vlak van ecologie scoort de Classico beter dan zijn voorgangers. Alle onderdelen en materiaal waaruit deze stijlvolle waterkoeler is gemaakt, zijn 100% recycleerbaar. Verder zorgden de ontwikkelaars ervoor dat de Classico minder energie verbruikt (zo’n 12% in vergelijking met vorige modellen).

STIJLVOLLE DESIGNS

De Classico past in elk interieur en bedrijfsomgeving.
Wij voorzien een volledig witte of standaard versie en een versie met metaalgrijs en zwart, de 3-in-1.
De standaardversie van de Classico vertrekt van koud niet-bruisend water en is compatibel met de grotere 18,9L waterbidons van SipWell. Optioneel kan de klant bij deze versie nog kiezen tussen warm water en water op kamertemperatuur. 


De andere versie is de Classico Sparkle. Dit unieke toestel geeft koud water, warm water en continu sprankelend water. Naargelang de voorkeur kan het warm water vervangen worden door een versie met water op kamertemperatuur.  

Meer ontdekken over deze gloednieuwe Classico? Klik dan hier!