Binnen 8 seconden warme en koude drankjes met SipWell!

Binnen 8 seconden warme en koude drankjes met SipWell!

Je wil een kopje koffie of thee zetten, maar wachten tot de waterkoker klaar is duurt soms net iets te lang. Herkenbaar? Met SipWell maak je in één handomdraai (of druk op de knop) jouw warme en koude drankjes. Wij lieten het testen en binnen de 8 seconden heb je zelfs lekkere soep en chocomelk!

CUP-A-SOUP VAN KNORR®

Je zit gezellig een filmpje te kijken en tijdens de reclame op TV wil je snel even een tas soep zetten. Je haast je naar de keuken en vult de waterkoker met water. Op de knop drukken en… wachten.

Voelt dit voor jou ook aan als kostbare tijd die je verspeelt? Met de SipWell waterkoelers maak je snel en makkelijk warme drankjes in minder dan 8 seconden! Het enige wat je moet doen is een smaakje kiezen, zakje openscheuren en inschenken in jouw kommetje. Op de knop drukken en klaar!

Keuze uit 5 smaken: Tomaat, Curry, Kip, Groente & Asperge. Elke doos bevat 21 zakjes (€16,02).

Gratis levering via jouw waterleverancier.

HOTCEMEL

Je herkent het vast wel: voor het begin van een meeting nog net even een kopje koffie of thee willen zetten. Alleen duurt het soms net iets te lang voor het water om te koken. Met een SipWell waterkoeler heb je op minder dan 8 seconden jouw warme drankje klaar! En wil je eens wat anders om van te genieten? Probeer dan zeker onze Hotcemel. Heerlijke chocomelk dat je met warm water bereidt (alternatief: Heerlijke chocomelk waarvoor je enkel warm water nodig hebt, want wij doen de rest). Mag het iets meer zijn? Doe er een beetje slagroom op en besprenkel met cacaopoeder. Wedden dat die meeting opeens interessanter wordt?

Elke doos telt 25 zakjes instant chocomelk (€12,99). Bevat melk en soja.

Gratis levering via jouw waterleverancier.

SQUEEZEWELL

Je dorst lessen met een fris gekoeld drankje kan zoveel deugd doen. Alleen bevatten de meeste frisdranken enorm veel suikers en zijn ze dus niet erg gezond. Met de SipWell waterkoelers heb je meteen koud water bij de hand én kan je kiezen uit 3 fruitsmaakjes om in je ijskoud water te mengen. In minder dan 8 seconden heb je een gezonder alternatief dat nog eens lekker smaakt ook. Geen toegevoegde suikers, maar wel 75% fruit! Ideaal ook voor mocktails en om er ijslolly’s mee te maken.

Keuze uit 3 smaken: aardbei & meloen, limoen & citroen en blauwe bes. Geen toegevoegde suikers.

Gratis levering via jouw waterleverancier – 6 flesjes per verpakking (€19,69).