Beleef een buitengewoon koffiemoment tijdens Vaderdag!

Beleef een buitengewoon koffiemoment tijdens Vaderdag!

Ben jij al op zoek naar een origineel cadeautje voor jouw allerliefste papa?
Dan ben je bij SipWell aan het juiste adres!

Sinds kort lanceerde SipWell bovenop de bestaande aluminium capsule koffie-collectie van Belmio ook een authentieke bonencollectie.
Verwen jouw papa dit jaar met een tasje warm geluk dankzij deze heerlijke Belmio bonencollectie aan 10% korting

Signature Blend

 

Dark Roast

Verwen dit jaar jouw papa met een cadeau waar heel de familie plezier van heeft! Kies je liever voor de aluminium capsules? Deze zijn ook Nespresso(c) compatibel! 
Je bent in ieder geval zeker van een warme Vaderdag! Nu aan 10% korting!

Ontdek hieronder alle 7 smaken:

- Espresso Allegro

De ALLEGRO combineert medium gebrande Arabica’s uit Centraal- en Zuid-Amerika met een vleugje Aziatische Robusta. Apart gebrand, komt zijn subtiele maar fruitige toets helemaal tot zijn recht en creëert zo een volle, evenwichtige Espresso. Ben jij een Espresso fan? Dan is deze blend zeker iets voor jou!

- Espresso Forte

De unieke blend van Zuid-Amerikaanse en Afrikaanse Arabica’s, zorgt voor een robuuste smaak met een vleugje frisse aciditeit. De smaak van onze ESPRESSO FORTE wordt kracht bijgezet door de combinatie van kruidige nuances en de zoete smaak van caramel. Met deze Espresso, start je dag helemaal goed!

- Espresso Ristretto

Voor de RISTRETTO worden enkel de beste Arabica en Robusta koffiebonen gebruikt. Zo wordt een volle smaak gecreëerd, afgewerkt met een fruitige toets en nuances van chocolade en graan. Ideaal om je dag mee te starten of om op elk ander moment van deze koffie te genieten.

- Espresso Dark Roast

De ESPRESSO DARK ROAST is een gewaagde mengeling van Zuid-Amerikaanse en apart geroosterde Aziatische koffiebonen. Zijn sterk karakter laat de nuances van donker gebrande koffiebonen ontluiken en verrast je met een subtiele nasmaak van walnoten. Ben je op zoek naar een uitgesproken en krachtige koffie? Dan is deze voor jou!


- Espresso Deca

Van deze medium gebrande cafeïnevrije koffie geniet je de hele dag door. De espresso melange heeft een complex aroma van rode wijn en hout. Met zijn fruitige toetsen is dit een smaakvolle afsluiter van je diner.

- Lungo Forte

Deze krachtige LUNGO FORTE combineert de beste Arabica’s van Latijns-Amerika. Kies voor onze LUNGO FORTE als eerste kopje ‘s ochtends en geniet van zijn sterk en vol karakter. Je begint je dag meer dan goed met zijn rijke smaak, beloofd!

- Lungo Delicato

De licht geroosterde Zuid-Amerikaanse Arabica’s bewaarden we speciaal voor onze LUNGO DELICATO. Een zoete toets en ronde smaak zorgen voor een uitstekende balans. De koffie bij uitstek als je houdt van een iets zachtere smaak met toch nog steeds een vol aroma.

Bestellen kan via promo@sipwell.com! Alle bestellingen met code "VADERDAG" ontvangen 10% korting! 

Nog geen waterkoeler in huis klik dan hier om meer te ontdekken!