Classico (Sparkle) - Jouw beste collega!

Classico (Sparkle) - Jouw beste collega!

We hebben allemaal die favoriete collega op het werk, iemand die er altijd voor je staat.
Eigenlijk is SipWell er altijd voor jou geweest. Met de gloednieuwe Classico (Sparkle) zorgen we nu voor nog meer momenten bij de waterkoeler. Wat jij als collega verdient enkel het beste!

De SipWell Classico en Classico Sparkle waterkoelers zijn gloednieuwe waterfonteinen op de Belgische markt.
Achter elke waterkoeler zit een uitgedacht concept dat ontworpen is om ultiem gebruiksgemak te realiseren. Op elk moment gekoeld drinkwater ter beschikking, alleen het beste voor elke collega.

Met de drie-in-één functie biedt de Classico Sparkle al de beste wateropties in één toestel. Je hoeft nooit meer te kiezen! Go all the way en kies op elk moment van de dag een andere wateroptie: koud natuurlijk water om de werkochtend te starten, lekker warm voor een soepje tijdens de lunch en lekker bruisend om je (vrijdag)avond feestelijk in te zetten.

De Classico (zonder Sparkle) biedt als standaard versie koud en kamertemperatuur of koud en warm water aan als opties.

Onze nieuwe Classico (Sparkle) waterkoelers hebben gebruiksvriendelijke touch buttons om de perfecte hoeveelheid water te tappen. Zijn extra hygiënisch, met een hedendaagse uitstraling en op perfecte hoogte gebouwd zodat u zich niet meer hoeft te bukken. Beide koelers beschikken over een groter bekerplatform voor jouw eigen herbruikbare office-drinkfles. Bovendien zijn de Classico en Classico Sparkle samengesteld uit 100% recycleerbare materialen en tot 12% energiezuiniger.

Prachtig als witte standaardversie of uitgesproken karaktervol in metaalgrijs en zwart. Perfect voor elk type interieur!

 

 

Welke waterkoeler je ook kiest, de Classico of Classico Sparkle zijn steeds jouw beste collega op de werkvloer!