Je gezondheid aan het roer dankzij de Hydratour

 

Op 20 juni en 2 juli palmden we een enkele vierkante meters in op de Corda Campus te Hasselt en Business Accent Park te Roeselare. We rolden onze rode loper uit voor iedereen die met gezondheid en welzijn bezig is. Mensen bewust helpen met hun gezondheid en het merk SipWell linken aan een fijne beleving, dàt was het opzet van dit groots evenement. En daar zijn we zeker en vast in geslaagd!

Ben je 30 maar voel je je wel eens 50? Je kon je gezondheid laten meten dankzij onze health scan. Hoe gezond leef je? Ben jij goed bezig of is er nog werk aan de winkel? En wie te horen kreeg dat hij/zij meer water moest drinken, was meteen op het goede adres.

Er waren tal van verschillende informatieve standen terug te vinden waar je tips & tricks ontdekte om (nog) meer water te drinken op de werkvloer en thuis. Daarnaast ontdekte je ook hoe jij kan bijdragen aan het verkleinen van de plastic afvalberg. Grote dranghekken vol plastic flesjes toonden hoeveel je eigenlijk echt uitspaart met een SipWell waterkoeler in je interieur.

Tijdens dit hele gebeuren, trommelden het olijke duo “Van Slag” op onze SipWell-flessen. Je kon je inschrijven voor een fantastische percussieworkshop onder leiding van deze twee enthousiaste heren. De ervaring was pas compleet als je nog even langs onze fotobooth passeerde. Say cheese of SipWell met je baas op de camera. Je kreeg nog een goodiebag mee naar huis om je herinneringen in te bewaren.

Wil je meer weten over SipWell en de Hydratour? Klik hier!