Leidingwaterkoelers

LEIDINGWATERKOELER VOOR KANTOOR OF THUIS?

SipWell wil een gezonder leven inspireren en daarin hebt u helemaal de keuze hoe u uw water wil drinken. SipWell is dé specialist in wateroplossingen en kan u als klant tal van mogelijkheden aanbieden. Van tafelmodel tot vrijstaand toestel, met of zonder fantastisch, lekker bruiswater, dankzij ons brede gamma heeft u altijd toegang tot smaakvol, gekoeld water en dat met slechts één druk op de knop! Heeft u toegang tot drinkwater op het waternet? Dan zijn onze op de waterleiding aangesloten waterkoelers, de SipWell filtratiedispensers, de perfecte oplossing. Deze bieden u water van de hoogste kwaliteit en bovendien altijd beschikbaar. De ingebouwde filters verwijderen deeltjes en schadelijke elementen die uit de leidingen komen, evenals overmaat aan chloor, bacteriën, vuil, geuren en smaken. Het levert fris, gefilterd water met kwaliteitsgarantie.

Klik op foto om te vergroten

SipWell Kalix

Touchless design

De SipWell Kalix Touchless leidingwaterkoeler gebruikt geavanceerde infraroodsensoren voor een gebruiksvriendelijke toets-activering, die elke zorg over besmetting door bacteriën en virussen elimineert. Deze nieuwe technologie biedt alle gebruikers snel en makkelijk een constante waterstroom. Deze leidingwaterkoeler is een bestseller als het gaat om hoogwaardige drinkwaterkoelers.

De Kalix is snel en efficiënt aansluitbaar op leidingwater, inclusief 3M filter en koelt water tot aangename verfrissende temperaturen.

De Kalix is verkrijgbaar in grijs.

Alle SipWell waterkoelers zijn energiezuinig en geluidloos.

Het toestel komt in volgende twee uitvoeringen:

  • koud, warm en bruiswater
  • koud, kamertemperatuur en bruiswater

Beschik snel en makkelijk over een heerlijk fris glaasje water of heet soepje.

geen flessen - koeler op de waterleiding

Klik op foto om te vergroten

SipWell Hi Class

2-in-1: tafel- en staand model

De Hi-Class Top 30 is een leidingwaterkoeler die een uniek ontwerp, geweldige prestaties en compactheid perfect combineert. Dit tafelmodel, ook beschikbaar als staand model, zorgt altijd voor bruisend, kamertemperatuur en koud water. De UVC-LED waterdesinfectiemodule zorgt voor veilig en betrouwbaar drinkwater. Het elegante blauwe LED helpt bij het positioneren van flessen en glazen.

De Hi-Class Top 30 is ook met onderkast verkrijgbaar, zo kan u zelf kiezen om dit toestel als tafel- of staand model te gebruiken.

De Hi-Class is verkrijgbaar in zwart met zilveren details.

Alle SipWell waterkoelers zijn energiezuinig en geluidloos.

Het toestel komt in volgende uitvoering:

  • koud, kamertemperatuur en bruiswater

geen flessen - koeler op de waterleiding

Klik op foto om te vergroten

SipWell Classico (Sparkle)

Tijdloos design

Een nieuw snufje technologie in een modern jasje. Dat is onze Classico leidingwaterkoeler, de meest recente innovatie in ons aanbod van waterkoelers.

Deze leidingwaterkoeler is zeer gebruiksvriendelijk en energiezuinig. Dit mooie toestel heeft standaard een bijhorende bekerhouder.

De Classico is verkrijgbaar in wit en zwart-zilver.

Het toestel komt in volgende twee uitvoeringen:

  • koud en warm plat water
  • koud en kamertemperatuur plat water
  • koud, warm en bruiswater

Een leidingwaterkoeler die je wel in volle zicht wil plaatsen!

geen flessen - koeler op de waterleiding

FAQ

Lees hier onze meest gestelde vragen omtrent leidingwaterkoelers. Heb je nog een andere vraag? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren via contact@sipwell.com.

SipWell verhuurt alle soorten waterkoelers (fleskoelers of op de waterleiding). Door met een huurcontract te werken, kunnen wij ook een optimale service garanderen voor onze klanten. We onderhouden het toestel en komen het weer ophalen wanneer je het niet meer nodig hebt. Liever een toestel aankopen? Ook dat is mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.
Evenementen zijn een prima gelegenheid om een waterkoeler voor tijdelijk gebruik te huren. Helaas zijn koelers op de waterleiding hiervoor niet zo geschikt. Bekijk daarom snel ons gamma flessenkoelers.
Een waterkoeler is eigenlijk voor iedereen zinvol, ongeacht het waterverbruik. Drink je nu al veel en ben je het beu om met flessen te sleuren? Of drink je te weinig en wil je net gemotiveerd worden om meer te drinken? Misschien heb je kleine kinderen in huis en wil je hen elke dag voldoende laten drinken? Of heb je een kantoor vol gemotiveerde werknemers die wel een glaasje water appreciëren? Kortom, er zijn talloze redenen om een SipWell waterkoeler te installeren!
Ja! Je kan bij Sipwell waterkoelers kopen of huren met bruiswaterfunctie. De Sipwell Hi-Class is beschikbaar als tafel- of staandmodel. Dit toestel voorziet je van bruiswater, koud water en water op kamertemperatuur.
leidingwaterkoeler met 3M filters

FILTERS

Onze waterkoelers met aansluiting op de waterleiding, bieden u prima gezuiverd leidingwater dankzij onze hoge kwaliteitsfilters. Deeltjes en schadelijke stoffen die met het leidingwater meegevoerd worden, zoals overmatig chloor, bacteriën, vuil, geurtjes en smaakjes worden geëlimineerd. De filters die wij gebruiken variëren op basis van de kwaliteit van het beschikbare water van het leidingnet, hoeveel liter er gemiddeld moet worden gefilterd en de machine die we voor u installeren. Onze 3M filters bestaan uit een aantal fasen die uitstekende filtering garanderen, waaronder: prefilter, chloorreductie, microfiltratie, bacterieremmers en kalkremmers. Met een SipWell leidingwaterkoeler bent u altijd zeker van kwaliteitsvol fris, bruisend en of heet water - zeg maar dag tegen die waterkoker!

GEZONDHEID

Met de leidingwaterkoelers van SipWell, geniet u telkens van een gefilterde en vooral onbeperkte waterstroom. Zo kan u op ieder moment van de dag genieten van fris en gezuiverd drinkwater. Het water komt rechtstreeks uit de waterleiding en wordt meteen sterk gefilterd dankzij onze 3M filters. Een leidingwaterkoeler is dus ideaal om uw dagelijkse drinkwaterniveau op peil te houden! Heeft u bovendien een hogere nood en alertheid voor hygiëne en gezondheid op de wervloer? Bij al onze waterkoelers is er zeer veel aandacht besteed aan gebruiksgemak, design én hygiëne. Zo bieden we touchless toestellen aan en/of met een voetpedaal. Vraag er naar bij één van onze medewerkers.

gezond water uit leidingwaterkoelers dankzij filters
moderne en ecologische leidingwaterkoelers

ECOLOGIE

Bent u bezorgd rond het afval- en plastic beleid in uw zaak? Deze zorg is voorgoed verleden tijd met een SipWell leidingwaterkoeler. Geen gedoe meer met plastic flessen aankopen in de winkel, onze koelers worden meteen aangesloten op het leidingwaternet. Wist u trouwens al dat SipWell sinds 2020 CO2-neutraal is? En daar zijn we zeer trots op! Dit biedt de garantie dat wij ons dagelijks inzetten voor het milieu. Ook al onze koelers (flessenkoelers en leidingwaterkoelers) hebben een milieuvriendelijk label en zijn bovendien energiezuinig en bijna geluidloos. Onze CO2-uitstoot van productie, installatie tot recyclage berekenen we tot in detail en compenseren we met ecologische alternatieven én door het steunen van initiatieven rond proper en beschikbaar drinkbaar water hier in België maar ook in het buitenland.

Contacteer ons

Contacteer ons voor een prijsofferte voor een leidingwaterkoeler op maat.