koelers op de waterleiding

LEIDINGWATERKOELER HUREN OF KOPEN VOOR KANTOOR OF THUIS?


SipWell wil een gezonder leven inspireren
en daarin heb jij helemaal de keuze hoe jij jouw water wil drinken.

Als dé specialist in wateroplossingen kunnen we jou tal van mogelijkheden aanbieden. Van tafelmodel tot vrijstaand toestel, met of zonder fantastisch, lekker bruiswater, dankzij ons brede gamma heb je altijd toegang tot smaakvol, gekoeld water en dat met slechts één druk op de knop! Liever een koeler op de waterleiding?
Dan zijn onze filterkoelers de perfecte oplossing. Deze bieden non-stop water van de hoogste kwaliteit. De ingebouwde filters verwijderen deeltjes en schadelijke elementen die uit de leidingen komen, evenals overmaat aan chloor, bacteriën, vuil, vieze geuren en smaakjes. Het levert fris, gefilterd water met kwaliteitsgarantie. Toch niet gevonden wat je zocht? Neem dan contact met ons op.

Klik op foto om te vergroten

SipWell Kalix

Knap design

De SipWell Kalix leidingwaterkoeler gebruikt geavanceerde infraroodsensoren voor een gebruiksvriendelijke toets-activering, die elke zorg over besmetting door bacteriën en virussen elimineert. Deze nieuwe technologie biedt alle gebruikers snel en makkelijk een constante waterstroom. Deze leidingwaterkoeler is een bestseller als het gaat om hoogwaardige drinkwaterkoelers.

De Kalix is snel en efficiënt aansluitbaar op leidingwater, inclusief 3M filter en koelt water tot aangename verfrissende temperaturen.

De Kalix is verkrijgbaar in zilver/zwart combo.

Alle SipWell waterkoelers zijn energiezuinig en geluidloos.Vraag meer info bij onze experten.

Het toestel komt in volgende twee uitvoeringen:

  • koud, warm en bruiswater
  • koud, kamertemperatuur en bruiswater

Beschik snel en makkelijk over een heerlijk fris glaasje water of heet soepje.

geen flessen - koeler op de waterleiding

Klik op foto om te vergroten

SipWell Hi Class

2-in-1: tafel- en staand model

De Hi-Class is een leidingwaterkoeler die een uniek ontwerp, geweldige prestaties en compactheid perfect combineert. Dit tafelmodel, ook beschikbaar als staand model, zorgt altijd voor bruisend, kamertemperatuur en koud water. De UVC-LED waterdesinfectiemodule zorgt voor veilig en betrouwbaar drinkwater. Het elegante blauwe LED helpt bij het positioneren van flessen en glazen.

De Hi-Class is ook met onderkast verkrijgbaar, zo kan u zelf kiezen om dit toestel als tafel- of staand model te gebruiken.

De Hi-Class is verkrijgbaar in zwart met zilveren details. Sipwell biedt binnen dit gamma de Hi Class 30 en 45 (debiet verschil) aan en bovendien ook met "touchless" optie. Zo wordt er a.d.h.v. geavanceerde infraroodsensoren makkelijk water getapt, en neemt u elke zorg over besmetting door bacteriën en virussen weg. Vraag meer info aan onze experten.

Alle SipWell waterkoelers zijn energiezuinig en geluidloos.

Het toestel komt in volgende uitvoering:

  • koud, kamertemperatuur en bruiswater

geen flessen - koeler op de waterleiding

Klik op foto om te vergroten

SipWell Niagara en Niagara Tabletop

Professionele robuust

De SipWell Niagara leidingwaterkoeler is een zeer betrouwbare waterkoeler voor professioneel gebruik. Met deze leidingwaterkoeler heb je een betrouwpare partner met hoge kwaliteitstandaarden.

Dankzij de 'dual-coil' ijsbank kan deze waterkoeler tegelijkertijd ijskoud plat en ijskoud bruiswater maken. Bovendien kan de hoeveelheid water automatisch geregeld en opgevolgd worden.

De Niagara is verkrijgbaar in zilver als staanmodel en tafelmodel. Zowel formaat 65 als 120 (debiet verschil). Vraag meer info aan onze experten.

Alle SipWell waterkoelers zijn energiezuinig en geluidloos.

Het toestel komt in volgende twee uitvoeringen:

  • koud en kamertemperatuur water
  • koud, kamertemperatuur en bruiswater

Laat je professionaliteit uitstralen met deze kanjer!

geen flessen - koeler op de waterleiding

Klik op foto om te vergroten

SipWell Polaris Tabletop

Design Tafelmodel

Het gesofisticeerde en strakke design van de POLARIS waterkoeler is ideaal voor thuis of op kantoor. Kies zelf de waterstroom of kies uit 3 voorgeselecteerde bekermaten. Het toestel is minder dan 43 cm hoog, past perfect op het aanrecht onder de kasten, maar heeft een grote vulopening en kan dus veel mensen voorzien van lekker gekoeld of heet water. Bovendien is het polymeer materiaal waaruit de Polaris koeler bestaat krasbestendig en kan het dus het werkoppervlak niet beschadigen.

Alle SipWell waterkoelers zijn energiezuinig en geluidloos.

Het toestel komt in volgende uitvoering:

  • koud, kamertemperatuur en warm water

Verfris je op elk moment van de dag met deze design Polars!

geen flessen - koeler op de waterleiding

Klik op foto om te vergroten

SipWell Unlimited

Technologie & functionaliteit in 1

De Unlimited & Unlimited Touchless zijn de nieuwste toevoegingen aan ons assortiment leidingwaterkoelers. Deze koeler heeft een verfijnde touch-interface, ontworpen voor helderheid en gebruiksgemak. Deze efficiënte en robuuste waterkoeler is perfect voor alle locaties en levert een onbeperkte hoeveelheid schoon, gefilterd water.

De Unlimited is verkrijgbaar in het zwart en ook als Touchless versie. Bij deze versie worden geavanceerde infraroodsensoren gebruikt voor de activering van water, wat elke zorg over besmetting door bacteriën en virussen elimineert.

Het toestel komt in volgende uitvoering:

  • koud en kamertemperatuurwater
  • koud en warm water
  • Optie bruiswater

Unlimited (Touch), jouw touch of water!

geen flessen - koeler op de waterleiding

FAQ

Lees hier onze meest gestelde vragen omtrent leidingwaterkoelers. Heb je nog een andere vraag? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren via contact@sipwell.com.

SipWell verhuurt alle soorten waterkoelers (fleskoelers of op de waterleiding). Door met een huurcontract te werken, kunnen wij ook een optimale service garanderen voor onze klanten. We onderhouden het toestel en komen het weer ophalen wanneer je het niet meer nodig hebt. Liever een toestel aankopen? Ook dat is mogelijk. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.
Evenementen zijn een prima gelegenheid om een waterkoeler voor tijdelijk gebruik te huren. Helaas zijn koelers op de waterleiding hiervoor niet zo geschikt. Bekijk daarom snel ons gamma flessenkoelers.
Een waterkoeler is eigenlijk voor iedereen zinvol, ongeacht het waterverbruik. Drink je nu al veel en ben je het beu om met flessen te sleuren? Of drink je te weinig en wil je net gemotiveerd worden om meer te drinken? Misschien heb je kleine kinderen in huis en wil je hen elke dag voldoende laten drinken? Of heb je een kantoor vol gemotiveerde werknemers die wel een glaasje water appreciëren? Kortom, er zijn talloze redenen om een SipWell waterkoeler te installeren!
Ja! Je kan bij Sipwell waterkoelers kopen of huren met bruiswaterfunctie. De Sipwell Hi-Class is beschikbaar als tafel- of staandmodel. Dit toestel voorziet je van bruiswater, koud water en water op kamertemperatuur.
leidingwaterkoeler met 3M filters

FILTERS

Onze waterkoelers met aansluiting op de waterleiding, bieden prima gezuiverd leidingwater dankzij onze hoge kwaliteitsfilters. Deeltjes en schadelijke stoffen die met het leidingwater meegevoerd worden, zoals overmatig chloor, bacteriën, vuil, geurtjes en smaakjes worden geëlimineerd. De filters die wij gebruiken variëren op basis van de kwaliteit van het beschikbare water van het leidingnet, hoeveel liter er gemiddeld moet worden gefilterd en de machine die we voor jou installeren. Onze 3M filters bestaan uit een aantal fasen die uitstekende filtering garanderen, waaronder: prefilter, chloorreductie, microfiltratie, bacterieremmers en kalkremmers. Met een SipWell leidingwaterkoeler ben je altijd zeker van kwaliteitsvol fris, bruisend en of heet water - zeg maar dag tegen die waterkoker!

GEZONDHEID

Met de leidingwaterkoelers van SipWell, geniet je telkens van een perfect gefilterde en vooral onbeperkte waterstroom. Zo kan je op ieder moment van de daggenieten van fris en gezuiverd drinkwater. Het water komt rechtstreeks uit de waterleiding en wordt meteen sterk gefilterd dankzij onze 3M filters. Een leidingwaterkoeler is dus ideaal om je dagelijkse drinkwaterniveau op peil te houden! Heb je bovendien een hogere nood en alertheid voor hygiëne en gezondheid thuis of op de werkvloer? Bij al onze waterkoelers is er zeer veel aandacht besteed aan gebruiksgemak, design én hygiëne. Zo bieden we touchless toestellen aan en/of met een voetpedaal. Vraag er naar bij één van onze medewerkers.

gezond water uit leidingwaterkoelers dankzij filters
moderne en ecologische leidingwaterkoelers

ECOLOGIE

Ben je bezorgd rond het afval- en plastic beleid in jouw zaak of het aantal blauwe PMD zakken bij jouw thuis op de stoep? Deze zorg is voorgoed verleden tijd met een SipWell leidingwaterkoeler. Geen gedoe meer met plastic flessen aankopen in de winkel, onze koelers worden meteen aangesloten op het leidingwaternet. Wist je trouwens al dat wij sinds 2020 CO2-neutraal zijn? En daar zijn we zeer trots op! Dit biedt de garantie dat wij ons dagelijks inzetten voor het milieu. Ook al onze koelers (flessenkoelers en leidingwaterkoelers) hebben een milieuvriendelijk label, zijn bovendien energiezuinig en bijna geluidloos. Onze CO2-uitstoot van productie, installatie tot recyclage berekenen we tot in detail en compenseren we met ecologische alternatieven én door het steunen van initiatieven rond proper en beschikbaar drinkbaar water hier in België maar ook in het buitenland.

Contacteer ons

Contacteer ons voor een gratis prijsofferte op maat voor een leidingwaterkoeler