KOELERS MET FLESSEN

FLESWATERKOELER HUREN OF KOPEN VOOR KANTOOR OF THUIS?


SipWell wil een gezonder leven inspireren en daarin heb jij helemaal de keuze hoe jij jouw water wil drinken.

Als dé specialist in wateroplossingen kunnen we jou tal van mogelijkheden aanbieden. Van tafelmodel tot vrijstaand toestel, met of zonder fantastisch, lekker bruiswater, dankzij ons brede gamma heb je altijd toegang tot smaakvol, gekoeld water en dat met slechts één druk op de knop! Kies jouw favoriete waterkoeler en je favoriete fles uit voor thuis of op kantoor. SipWell biedt een brede waaier aan flessen met kleuren en koelers met verschillende water- en designopties. Op zoek naar een makkelijke opbergoplossing? Ook flessenrekken bieden wij aan. Toch niet gevonden wat je zocht? Neem dan contact met ons op.

Klik op foto om te vergroten

Sublimo

Subliem genieten van water

De SipWell Sublimo-waterkoeler is onze meest gekende koeler met een strak, modern design. Deze waterkoeler met fles is zeer gebruiksvriendelijk en energiezuinig. Dit handige toestel heeft standaard een bijhorende bekerhouder.

De SipWell Sublimo is verkrijgbaar in zwart, zilver en zwart-zilver combinatie

Het toestel komt in volgende uitvoeringen:

 • koud en kamertemperatuur water

Geniet op een sublieme manier van een glas fris heerlijk SipWell water!

10 L

Klik op foto om te vergroten

INDIGO

Knap in wit with a touch of Indigo

De SipWell Indigo-waterkoeler is onze meest klassieke koeler met een tijdloos design. Deze waterkoeler met fles is zeer gebruiksvriendelijk en energiezuinig. Dit handige toestel heeft standaard een bijhorende bekerhouder.

De SipWell Indigo is verkrijgbaar in klassiek wit en geschikt voor zowel 10 liter als 18,9 liter flessen.

Het toestel komt in volgende twee uitvoeringen:

 • koud en warm water
 • koud en kamertemperatuur water

Het warm water heeft een constante temperatuur van 92 °C. Op die manier kan je altijd meteen hete dranken als soepen en thee bereiden.

10 L of 18.9 L

Klik op foto om te vergroten

ULTRA

'Ultra' lekker SipWell water

De SipWell Ultra-waterkoeler is een zeer moderne, milieuvriendelijke waterkoeler en komt in een mooie zwart/zilver combinatie. Er is zeer veel aandacht besteed aan het design waardoor deze ideaal past in iedere omgeving op kantoor maar ook thuis. Met de Ultra koeler kan je genieten van een glaasje SipWell water naar jouw wens: lekker fris, bruisend of warm water voor een thee of soepje.

Dit toestel is geschikt voor zowel 10 liter als 18,9L flessen en bovendien zeer gebruiksvriendelijk.

De SipWell Ultra-waterkoelers zijn energiezuinig en CFC-vrij

Het toestel komt in volgende twee uitvoeringen:

 • koud, kamertemperatuur en bruiswater
 • koud, warm en bruiswater

Op die manier beschik je telkens over een heerlijk fris glaasje water met of zonder bubbels.

10 L of 18.9 L

Klik op foto om te vergroten

STORM

Storm in een glas water?

De SipWell Storm-waterkoeler is de nieuwste innovatie op het gebied van waterkoelers. De Storm is de enige waterkoeler met een fles onderaan de waterkoeler, zodat je geen zware flessen meer hoeft op te heffen. Via een deurtje onderaan in de koeler, kan je moeiteloos de waterfles in de fonteinbasis schuiven. De Storm lijkt op een leidingwaterkoeler met als voordeel dat het overal makkelijk (onder) kan worden geplaatst. Het enige wat je nodig hebt, is een stopcontact.

De SipWell Storm is verkrijgbaar in mat zwart en geschikt voor 18,9 liter flessen.

Het toestel komt in volgende twee uitvoeringen:

 • koud en warm
 • koud en kamertemperatuur

Lekker en gezond water, ook voor je rug!

10 L en 18.9 L

Klik op foto om te vergroten

EXECUTIVE CO2

Bruiswater van ongeziene kwaliteit

De SipWell Excutive CO2-waterkoeler is een klassieke maar kwalitatieve waterkoeler. Met zijn zilveren design past ook deze koeler in elk interieur. De ingebouwde bekerhouder en grote bekeroppervlak bieden je gemak en voordeel om op elk moment een glaasje water te tappen. Met de Executive CO2 koeler kan je genieten van een glaasje bubbels zonder nadelen.

Dit toestel is geschikt voor 18,9L flessen en bovendien zeer ergonomisch.

De SipWell Executive CO2-waterkoelers zijn energiezuinig en CFC-vrij

Het toestel komt in volgende twee uitvoeringen:

 • koud, kamertemperatuur en bruiswater
 • koud, warm en bruiswater

Geniet zonder zorgen van die gezonde bubbels!

18.9 L

Klik op foto om te vergroten

ONYX

Onyx knap als tafelmodel

De SipWell Onyx-waterkoeler is een knap tafelmodel met waterfles. Het verfijnde en strakke ontwerp is is ideaal voor het aanrecht thuis of in de kantoorrefter.

De SipWell Onyx is verkrijgbaar in zwart/zilver en geschikt voor 18,9 liter flessen.

Het toestel komt in volgende twee uitvoeringen:

 • koud en warm water
 • koud en kamertemperatuur water

Een fris glaasje water uit deze kleine maar knappe waterkoeler smaakt naar meer!

18.9 L

Klik op foto om te vergroten

PRIMO DELUXE

Koud en warm water uit een luxe uitvoering

De SipWell Primo Deluxe is een klassieker in een luxe jasje. Met zijn zwart/zilveren uitstraling past deze dispenser in elke keuken of werkruimte.

Dit toestel is geschikt voor 10L en 18,9L flessen en bovendien zeer ergonomisch.

De SipWell Primo Deluxe is energiezuinig en CFC-vrij

Het toestel komt in volgende uitvoeringen:

 • koud en warm water

Geniet van fris en heet water op elk moment van de dag!

10 L en 18.9 L

Klik op foto om te vergroten

Primo Touch

NEW! PRIMO TOUCH

Maak kennis met de ultieme oplossing voor al jouw hydratatiebehoeften: de SipWell Primo Touch voor op het aanrecht! Met zijn strakke en moderne design is deze waterkoeler perfect voor elk huis of kantoor. Met dit handige design toestel kan je verfrissend water, thee, infusies en snelle soepen maken wanneer jij wil.

De SipWell Primo Touch is verkrijgbaar in zwart, zilver en wit en geschikt voor 18,9 liter flessen.

Het toestel komt in volgende uitvoeringen:

 • koud, kamertemperatuur, warm en heet water

Gloednieuw in ons gamma, eentje om te ontdekken!

18.9 L

FAQ

Lees hieronder de meest frequent gestelde vragen. Heb je nog een andere vraag? Aarzel niet en contacteer ons via customercare@sipwell.com.

SipWell verhuurt waterkoelers voor korte of lange termijn. Door met een huurcontract te werken, kunnen wij ook een optimale service garanderen voor onze klanten. We onderhouden het toestel en komen het weer ophalen wanneer je het niet meer nodig hebt. SipWell verhuurt bovendien ook makkelijke opbergoplossingen om je flessen netjes te stockeren. Onze flessenrekjes zijn beschikbaar via onze waterleveranciers of bestel ze via customercare@sipwell.com of 052 890 890.
Evenementen zijn een prima gelegenheid om een waterkoeler voor tijdelijk gebruik te huren. Neem daarvoor gerust contact met ons op via het contactformulier.
Een waterkoeler is eigenlijk voor iedereen zinvol, ongeacht het waterverbruik. Drink je nu al veel en ben je het beu om met flessen te sleuren? Of drink je te weinig en wil je net gemotiveerd worden om meer te drinken? Misschien heb je kleine kinderen in huis en wil je hen elke dag voldoende laten drinken? Proeft het kraantjeswater niet zo lekker? Kortom, er zijn talloze redenen om een SipWell waterkoeler in huis te halen.
Ja! Je kan bij Sipwell waterkoelers kopen met bruiswaterfunctie. Neem maar een kijkje op onze waterkoelers-pagina
Waterkoelers van SipWell hebben een mooi design

DESIGN

De look en feel of het design van onze fleswaterkoelers en waterflessen is één van de belangrijkste onderdelen tijdens het ontwikkelingsproces. Alle producten en bijhorende accessoires zijn voorzien van sterke technologische kwaliteit. Benieuwd welke wateroptie het beste bij jou past? Maak de keuze tussen warm of koud water, bruisend of plat water of een combinatie. Ga je voor een klassiek, fun of eerder een strak of golvend design? SipWell heeft zeker een toestel dat bij jou in de smaak valt!

GEZONDHEID

Wist je dat wij ons eigen water bottelen uit Londerzeelse bron? Onder ons hoofdkantoor bevinden zich 6 bronnen waaruit we ons lekker en evenwichtig water halen. Niet alleen heeft het SipWell water een lage droogrest waardoor het lekkeren en toegankelijk is voor jong en oud. Het is bovendien ook veilig water. Dagelijks doen wij strenge kwaliteitscontroles via interne en externe professionele laboratoria. Op die manier ben je zeker dat het water dat je drinkt gezond, verantwoord én van lokale bron is, dat proef je!

Het SipWell water is goed voor de gezondheid
SipWell is CO2 neutraal

ECOLOGIE

Elk onderdeel binnen het productieproces bij SipWell wordt nauwlettend in de gaten gehouden: van botteling van het water tot installatie van de koelers - we proberen onze ecologische voetafdruk zo laag mogelijk te houden. Zelfs de waterflessen zijn gemaakt van kwalitatief recycleerbaar materiaal. Zo (her)gebruiken we onze flessen verschillende keren alvorens ze te vervangen. Op die manier dragen wij ons steentje (of dopje?) bij aan duurzaamheid. Alle dopjes worden ingezameld en gerecycleerd voor het goede doel. Bovendien proberen wij zo dagelijks heel verantwoord te ondernemen met een duidelijke kijk op het milieu en de toekomst.

Contacteer ons

Contacteer ons voor een gratis prijsofferte op maat