Onze waterkoelers

Waterkoeler kiezen voor thuis of op kantoor?

De Sipwell waterkoelers zijn energiezuinig en CFC-vrij. Bij alle waterkoelers is zeer veel aandacht besteed aan het design waardoor deze ideaal passen in iedere omgeving op kantoor of thuis.

Klik op foto om te vergroten

Sublimo

Cooler dan koel

De SipWell Sublimo is een zeer moderne, milieuvriendelijke waterkoeler en komt in drie verschillende kleuren. Zilver, zwart en zwart-zilvercombinatie. Er is zeer veel aandacht besteed aan het design waardoor deze ideaal past in iedere omgeving op kantoor of thuis.

Dit toestel is geschikt voor 10 liter flessen en bovendien zeer gebruiksvriendelijk.

De SipWell Sublimo-waterkoelers zijn energiezuinig, CFC-vrij en komen in twee varianten:

  • koud en warm
  • koud en kamertemperatuur

Op die manier beschik je telkens over een heerlijk fris glaasje water of heet soepje.

10 L

Klik op foto om te vergroten

Sublimo SPARKLE

Sprankelend water

Zwart, zilver, zilver/zwart combinatie, wit, geel, groen, blauw of rood. Van een moderne, industriele tot klassieke inrichting. De SipWell Sublimo Sparkle past in elk interieur. 

Naast de unieke uitstraling is er ook veel aandacht besteed aan functionaliteit en ergonomie. Dat merk je tijdens het dagelijks gebruik. De waterkoeler is geschikt voor 10 liter flessen die zeer gebruiksvriendelijk zijn. Ergonomische en hygiënische toetsen, zeer gemakkelijk te bedienen, energiezuinig toestel en natuurlijk CFC-vrij.

Deze energiezuinige SipWell Sublimo Sparkle komt in acht eigentijdse kleuren en steeds met bruis, koud en kamertemperatuur. Zodat je altijd direct beschikt over SipWell-water dat bij je past.

10 L

Klik op foto om te vergroten

CLASSICO

Klassiek design in een nieuw jasje - WEGENS SUCCES TIJDELIJK UIT STOCK

Een nieuw snufje technologie in een modern jasje. Dat is onze Classico, de meest recente innovatie in ons aanbod van waterkoelers. De SipWell Classic-waterkoeler met een tijdloos design.

Deze waterkoeler is zeer gebruiksvriendelijk en energiezuinig. Dit mooie toestel heeft standaard een bijhorende bekerhouder.

De Classico is verkrijgbaar in "Wit", en is geschikt voor 18,9 liter flessen.

Het toestel komt in volgende twee uitvoeringen:

  • koud en warm plat water
  • koud en kamertemperatuur plat water

Het warm water heeft een constante temperatuur van 92 °C. Op die manier kan je altijd meteen hete dranken als soepen en thee bereiden.

18.9 L

Klik op foto om te vergroten

CLASSICO SPARKLE

Sprankelend water in een nieuw jasje - WEGENS SUCCES TIJDELIJK UIT STOCK

Een nieuw snufje technologie in een modern jasje. Dat is onze Classico Sparkle, de meest recente innovatie in ons aanbod van waterkoelers. De SipWell Classic-waterkoeler met een tijdloos design.

Deze waterkoeler is zeer gebruiksvriendelijk en energiezuinig. Dit mooie toestel heeft standaard een bijhorende bekerhouder.

De Classico Sparkle is verkrijgbaar in “Zwart-Zilver” en is geschikt voor 10 liter flessen.

Het toestel komt in volgende twee uitvoeringen:

  • koud, warm en bruisend
  • koud, kamertemperatuur en bruisend

10 L

Klik op foto om te vergroten

CLASSIC

Classy in white

De SipWell Classic-waterkoeler met een tijdloos design. Deze waterkoeler is zeer gebruiksvriendelijk en energiezuinig. Dit mooie toestel heeft standaard een bijhorende bekerhouder.

De SipWell Classic is verkrijgbaar in “Classic White” en is geschikt voor zowel 10 liter als 18,9 liter flessen.

Het toestel komt in volgende twee uitvoeringen:

  • koud en warm
  • koud en kamertemperatuur

Het warm water heeft een constante temperatuur van 92 °C. Op die manier kan je altijd meteen hete dranken als soepen en thee bereiden.

10 L of 18.9 L

FAQ

Lees hier onze meest gestelde vragen. Heb je nog een andere vraag? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren via contact@sipwell.com.

SipWell verhuurt waterkoelers voor korte of lange termijn. Door met een huurcontract te werken, kunnen wij ook een optimale service garanderen voor onze klanten. We onderhouden het toestel en komen het weer ophalen wanneer je het niet meer nodig hebt.
Evenementen zijn een prima gelegenheid om een waterkoeler voor tijdelijk gebruik te huren.
Een waterkoeler is eigenlijk voor iedereen zinvol, ongeacht het waterverbruik. Drink je nu al veel en ben je het beu om met flessen te sleuren? Of drink je te weinig en wil je net gemotiveerd worden om meer te drinken? Misschien heb je kleine kinderen in huis en wil je hen elke dag voldoende laten drinken? Proeft het kraantjeswater niet zo lekker? Kortom, er zijn talloze redenen om een SipWell waterkoeler in huis te halen.
Ja! Je kan bij Sipwell waterkoelers kopen met bruiswaterfunctie. De Sipwell Sublimo Sparkle is beschikbaar in verschillende kleuren. De Sublimo Sparkle voorziet je van bruiswater, koud water en water op kamertemperatuur.
Waterkoelers van SipWell hebben een mooi design

DESIGN

De look en feel van onze waterkoelers en waterflessen is het belangrijkste onderdeel tijdens het ontwikkelingsproces. Alle producten zijn voorzien van een sterke technologische kwaliteit. Onze waterkoelers hebben de opties warm of koud water, bruisend of plat water of een combinatie. SipWell heeft zeker een toestel dat in uw bedrijfsomgeving past!

GEZONDHEID

Elke dag bottelt SipWell hoogwaardig kwaliteitswater uit eigen bronnen. Niet alleen is ons water lekker en evenwichtig dankzij de lage droogrest van 130 mg/L, ook doen wij dagelijks strenge kwaliteitscontroles op ons water. Dit gebeurt via interne en externe professionele laboratoria. Op die manier is het SipWell-water geschikt voor iedereen!

Het SipWell water is goed voor de gezondheid
De waterflessen van SipWell worden gerecycleerd

ECOLOGIE

Uiteraard wordt het water van SipWell verantwoord geproduceerd. Zelfs de flessen zijn milieuvriendelijk omdat ze gemaakt zijn van kwalitatief recycleerbaar materiaal. We gebruiken onze flessen bijna 60 keer voor we ze vervangen. Op die manier dragen ook wij ons steentje bij aan de duurzaamheid van het milieu.

Contacteer ons

Contacteer ons voor een prijsofferte op maat