Ontdek SipWell

Ontdek ons Belgisch waterverhaal!

Het SipWell-verhaal startte meer dan 25 jaar geleden, op 4 juni 1993. Maar van de huidige naam was toen nog geen sprake. Men had het over Sip-Spring, een knipoog naar onze ‘bronnen’. Het water dat wij zelf bottelen (zo’n 25 miljoen liter per jaar) is dan ook lekker water van bronkwaliteit, opgehaald uit 6 bronnen gelegen onder het SipWell hoofdkantoor in Londerzeel. Uiterst geschikt voor dagelijks gebruik op kantoor of thuis. Lees hieronder meer over de SipWell waterkoelers en ontdek ons Belgisch waterverhaal

Waterkoelers SipWell waterflessen

100% Belgische onderneming

Wanneer je aan een waterkoeler denkt, is SipWell dan het eerste merk dat in jou opkomt? Dat klinkt helemaal niet zo gek! Je zal vaker waterkoelers van SipWel tegenkomen dan je denkt. Wij hebben namelijk meer dan 40.000 waterfonteinen in de markt staan. Van grote bedrijven tot kleine gezinnen, kortom: 1/15 Belgen drinkt dagelijks SipWell-water. En da’s niet niks! Als  100% Belgische onderneming maken wij er onze visie van om zelf kristalhelder water aan te bieden van eigen bronnen aan particulieren en bedrijven. Wanneer we zeggen dat SipWell een bedrijf van eigen bodem is, bedoelen we dat ook letterlijk. Onze bottelingsinstallatie staat namelijk pal boven onze bronnen in Londerzeel, waardoor we smaakvol drinkwater van de beste kwaliteit kunnen garanderen.

Waterkoelers SipWell Belgische onderneming

Ecologische waterkoelers

Ondertussen hebben we meer dan 30.000 klanten die genieten van onze moderne aanpak om waterconsumptie toegankelijker te maken, zowel op het werk als thuis. Het zet niet alleen aan tot meer water drinken, zo’n design waterkoeler staat nu eenmaal ook mooi in elk interieur.  Onze recycleerbare flessen en eigentijds ontworpen dispensers brengen het beste van twee werelden samen. Een steentje bijdragen aan het milieu zonder gesleur met flessen. Aangezien we zowel onze productie als onze service continu optimaliseren, mogen we onszelf al jaren de  Belgische marktleider in flessenwaterkoelers noemen.

 

Waterkoelers SipWell ecologie

Digitale service

Doorheen de jaren, hebben we heel wat investeringen gemaakt om onze klanten een betere kwaliteit en service te kunnen bieden. Dat 98% van onze leveringen op tijd zijn, is bijvoorbeeld al geen toeval. Een investering in Roadnet, was één van die noodzakelijke optimalisaties. Maar dat is nog niet alles! Zo kochten we bijvoorbeeld ook een interactive voice response (IVR) technologie aan waarbij klanten bij het inbellen meteen geholpen kunnen worden zonder tussenkomst van een Customer Care Agent en dit 24/7. Tot slot werd onze website recent in een nieuw jasje gestoken met als extra feature een volledig geautomatiseerd klantenplatform.

Waterkoelers SipWell digitale service

Contacteer ons

Overtuigd van het SipWell-verhaal? Vul dan zeker onderstaand contactformulier in zodat we alvast aan de slag kunnen voor jouw service op maat!