Ontdek SipWell

SipWell by Primo

Bij SipWell Primo streven we ernaar een gezonder leven te inspireren, thuis en op het werk, zodat onze klanten gemakkelijk kunnen genieten van water van topkwaliteit, waar, wanneer en hoe ze maar willen. We zijn de toonaangevende leverancier van drinkwateroplossingen in Europa en Noord-Amerika, met meer dan 9.000 betrokken medewerkers en 2,6 miljoen klanten in 21 markten. Flexibele oplossingen om aan alle specifieke behoeften van onze klanten te voldoen. Een winnende combinatie van omvang, geografische dekking, de beste technologie en ervaring stelt ons in staat onze klanten de beste service en oplossing te bieden om aan hun uiteenlopende behoeften te voldoen. Van flesvoeding tot waterkoelers en dispensers voor thuisgebruik en voor gebruik met hoge capaciteit op kantoren en werkplekken.

Waterkoelers SipWell waterflessen

Waterkoelers van SipWell

Wanneer je aan een waterkoeler denkt, is SipWell dan het eerste merk dat in jou opkomt? Dat klinkt helemaal niet zo gek! Je zal vaker waterkoelers van SipWell tegenkomen dan je denkt. Wij hebben namelijk meer dan 40.000 waterfonteinen in de markt staan. Van grote bedrijven tot kleine gezinnen, kortom: 1/15 Belgen drinkt dagelijks SipWell-water. En da’s niet niks! Wij maken er onze visie van om zelf kristalhelder water aan te bieden van eigen Belgische bronnen aan particulieren en bedrijven. Wanneer we zeggen dat SipWell een bedrijf van eigen bodem is, bedoelen we dat ook letterlijk. Onze bottelingsinstallatie staat namelijk pal boven onze bronnen in Londerzeel, waardoor we smaakvol drinkwater van de beste kwaliteit kunnen garanderen.

Waterkoelers SipWell Belgische onderneming

Ecologische waterkoelers

Water is een geschenk van de natuur en de bescherming van het milieu staat centraal in onze missie. We zijn er trots op onze klanten op een milieuvriendelijke manier van water te voorzien. SipWell onderdeel van Primo, is al sinds 2020 in het bezit van een CO2-neutrale certificering. We gebruiken 100% hernieuwbare elektriciteit, recycleren onze flessen, koelers en doppen en promoten actief het behoud van onze waterbronnen.

 

Waterkoelers SipWell ecologie

Digitale service

Tevreden klanten zijn onze grootste prioriteit. De klant voor het leven mentaliteit is verankerd in onze organisatie. Door zorgvuldige monitoring optimaliseren en verbeteren we elke dag continu om de verwachtingen te overtreffen. We zoeken proactief naar eerlijke feedback via industriestandaarden en erkende platforms, waaronder NPS-enquêtes, Google Mijn Bedrijf en Trustpilot-reviews. Doorheen de jaren, hebben we heel wat investeringen gemaakt om onze klanten een betere kwaliteit en service te kunnen bieden. Dat 98% van onze leveringen op tijd zijn, is bijvoorbeeld al geen toeval. Een investering in Roadnet, was één van die noodzakelijke optimalisaties. Maar dat is nog niet alles! Zo kochten we bijvoorbeeld ook een gloednieuw telefoniesysteem aan om klanten bij het inbellen meteen via de juiste dienst verder te helpen. Tot slot werd onze website recent in een nieuw jasje gestoken met als extra feature een volledig geautomatiseerd klantenplatform.

Waterkoelers SipWell digitale service

Contacteer ons

Overtuigd van het SipWell-verhaal? Vul dan zeker onderstaand contactformulier in zodat we alvast aan de slag kunnen voor jouw service op maat!