SOS Keuzestress: Kiezen tussen een fles- of leidingwaterkoeler?

SOS Keuzestress: Kiezen tussen een fles- of leidingwaterkoeler?

SOS KEUZESTRESS: WELKE KOELER KIES IK BEST?

Waarom kiezen voor een waterkoeler met fles?

Heb je last van keuzestress? Niet nodig! Met onze flessenwaterkoelers zit je  gegarandeerd safe! Letterlijk dan. Het water dat in de flessen zit, werd uit eigen Londerzeelse bronnen opgehaald. Na grondige, strenge controles (door intern & extern labo) en het behalen van het kwaliteitslabel wordt het water pas vrijgegeven voor verkoop. Je mag er dus zeker van zijn dat je veilig, lekker, verantwoord én lokaal water drinkt.

Smaakt je kraantjeswater niet zo lekker? Voel je je niet zo goed bij de keuze voor water van de kraan of kies je in je opvoeding liever voor flessenwater? Dan zit je met het SipWell water altijd goed! Ons water is geschikt voor alle leeftijden en komt in een handige, “beter-voor-je-rug” 10L fles of de standaard 18,9L fles. Bij de specificaties wordt altijd duidelijk vermeld welke fles op welke koeler past, vaak kan je zelf die keuze maken. Wistjedatje: Elke SipWell fles is tot 60x herbruikbaar, je maakt dus ook zeker een ecologische keuze!

Nog een extra overtuiging nodig? Onze waterleveranciers komen altijd graag bij jou op bezoek! De levering van de waterflessen zit in de prijs inbegrepen. Op voorhand spreken we een dag af waarop alle flessen geleverd en netjes gestockeerd worden. Kelder of zolder? Dat is geen probleem voor onze ‘super-water-(wo)men’!

Waarom kiezen voor een koeler op de waterleiding?

Smaakt jouw kraantjeswater prima of wil je gewoon een snelle, handige oplossing? Dan kan je ook kiezen voor een waterkoeler aangesloten op de waterleiding.

Alle leidingwaterkoelers of filterkoelers bevatten, zoals het woord het zegt, filters van hoge kwaliteit. Die zorgen er voor dat het water eerst grondig gefilterd wordt alvorens in je glas terecht te komen. Onze 3M filters zorgen dat eventuele vieze geuren, chloor, bacteriën en mogelijke vuilresten uit het water worden verwijderd. Zo kan jij telkens genieten van een fris glaasje proper water!

Bovendien hoef je met een leidingwaterkoer geen stockruimte te voorzien voor de flessen en kan je onbeperkt genieten van een constante waterstroom. Santé!

Je keuze nog niet kunnen maken? Vraag onze sales agents om bijkomende informatie via sales@sipwell.com. Zij helpen jou met veel plezier die keuzestress op te lossen!