SipWell en Steffi Vertriest lanceren ‘Happy Water’

SipWell en Steffi Vertriest lanceren ‘Happy Water’

Na de succesvolle launch van ons receptenboekje ‘Happy Water’ in de plantentuin van Meise zijn we eindelijk klaar om het ook aan de buitenwereld te vertellen!

In samenwerking met Sipwell ambassadrice Steffi Vertriest, ook bekend als healthy chef op tv-zender ‘Njam!’, presenteren we ons eerste receptenboekje: ‘Happy Water’. Happy Water presenteert 16 verschillende recepten waarmee iedereen de lekkerste mocktails, homemade ice tea’s, infusiewaters en zelfs gezonde waterijsjes kan maken. Verder geeft het boekje ook tips om water op een mooie en originele manier te presenteren.

Zo zie je maar dat water drinken niet saai hoeft te zijn!

            

 

Recepten en tips van Steffi Vertriest 

De recepten zijn samengesteld in samenwerking met SipWell-ambassadrice Steffi Vertriest. Zij kiest resoluut voor een gezonde levensstijl en heeft ook een diploma van voedingsconsulente. Intussen inspireert ze anderen met gezonde gerechten, die ze via haar blog en op tv-zender njam! deelt. Steffi drinkt uitsluitend thee en water, en is daarmee het perfecte uithangbord voor SipWell. Speciaal voor het Belgische watermerk maakte ze enkele unieke recepten om nog meer plezier uit water te halen. 

Water is de enige vloeistof die ons lichaam nodig heeft. Bovendien kan je er echt van genieten als je water op een mooie manier serveert. Daarom werkte ik graag mee aan dit unieke boekje met recepten die ik thuis ook zelf regelmatig maak. Ik hoop dat het lezers kan inspireren om deze zomer met een lekker glaasje water, een leuke mocktail of een homemade ice tea te klinken”, zegt Steffi Vertriest

               

 

Lekkere smaken en gezonde waterijsjes 

‘Happy Water’ bestaat uit 15 recepten die Steffi en SipWell samen hebben samengesteld en een extra recept dat klanten van SipWell hebben uitgekozen. Deelnemers mochten hun eigen originele waterrecepten insturen en door stemming bepalen welk drankje uiteindelijk in het boek zou worden opgenomen. Alle recepten zijn vergezeld van mooie foto’s in een zomerse setting. Er staan ook heel wat fijne tips en quotes over water bij. 

Op één recept na zijn alle drankjes volledig alcoholvrij. In sommige gevallen beveelt het boek aan om een SqueezeWell-smaakmaker van SipWell toe te voegen. Deze siroopjes zonder suiker zijn beschikbaar in drie smaken: zwarte bes,  limoen en citroen, en watermeloen & aardbei. Met verschillende recepten uit het boek kunnen ouders met hun kinderen ook lekkere en gezonde waterijsjes maken. 

Peter Henderickx, General Manager van SipWell: “Dit boek bewijst dat water helemaal niet saai hoeft te zijn. We willen mensen inspireren om deze zomer hun eigen lekkere drankjes op basis van water te creëren. Bovendien zijn we heel fier dat we dit met onze ambassadrice Steffi Vertriest hebben kunnen realiseren. Het resultaat is een mooie mix van recepten en interessante tips & tricks.

               

 

"Happy Water" is vanaf nu hier verkrijgbaar aan 19,99 euro. Het boekje is volledig tweetalig (Nederlands-Frans).