Waarom staan er nergens prijzen op de website?

 

Je zal het je misschien al hebben afgevraagd, waarom vind ik nergens online prijzen terug? En wie naar prijzen vraagt op onze sociale media, krijgt een privébericht. Wat staat daar dan in? Het antwoord is eigenlijk simpel: wij werken met offertes op maat en dat heeft enkel voordelen voor de toekomstige klant en voor ons. Laat ons in dit blogbericht uitleggen waarom.

Omdat we werken met offertes op maat, zetten we geen prijzen op de site. Wie op facebook vraagt wat een SipWell precies kost, krijgt een berichtje waarin wij naar contactgegevens vragen. Wat achterdochtig om je gegevens te geven? Dat snappen we volledig. Een e-mailadres volstaat ook om je offerte op te ontvangen. Weet wel dat je je steeds kan uitschrijven op onze mails en dat eens je geen interesse meer hebt, we je ook niet meer zullen contacteren.

Waarom we dit doen, is waarschijnlijk je volgende vraag. Simpel, de prijs hangt erg af van je wensen en noden. Natuurlijk hebben we een vaste prijs per koeler, maar deze daalt per koeler die je neemt. Verder is het kiezen van de koeler ook iets dat je best met één van onze mensen bespreekt. Zo ben je er zeker van dat je de juiste koeler voor jouw situatie hebt (lees hier het blogbericht over de verschillen tussen onze koelers). Dan is er ook nog je afname in water. Wij kunnen je helpen met die inschatting.

Dankzij onze offertes op maat hoef je zelf niet al die stappen uit te rekenen. Je krijgt van ons een overzicht van alle kosten en dat, volledig aan jouw situatie aangepast. Je komt in aanraking met onze adviseurs die je kunnen helpen met het kiezen van je formule. Het beste van al? We doen dit gratis en vrijblijvend. Bovendien kan je genieten van leuke promoties!

Geïnteresseerd? Laat het ons gerust weten!