Hoe groen zijn de blauwe SipWell waterflessen?

 

SWie naar het nieuws kijkt, de krant leest of op sociale media zit zal het geweten hebben. Thema’s zoals klimaat en milieu worden alsmaar belangrijker. teeds meer mensen en bedrijven proberen met kleine veranderingen grote stappen vooruit te zetten. Nu is de vraag, wat met SipWell? Is een SipWell waterkoeler anno 2019 wel eco genoeg? Het antwoord is een volmondige JA en laat ons hier uitleggen waarom.

Het begint al bij de fles

Een plastic flesje dat je in de winkel koopt, drink je leeg en gooi je meteen in de vuilbak. Milieuvriendelijk is dat natuurlijk niet. SipWell lijkt plastic flessen aan te bieden, ook wel milieuonvriendelijk, zal je denken. Niets is minder waar. Om te beginnen worden onze flessen hervuld en dat tot 60 keer. Ze belanden dus niet op de afvalhoop. Op die manier vervangen we bijna 2200 wegwerpflesjes per SipWell fles. Kapotte flessen? Die recycleren we tot nieuwe flessen.

Geen waterkoelers op de schroot

Een kapotte waterkoeler afdanken en een nieuwe aanschaffen, dat is de makkelijkste en goedkoopste oplossing voor ons. Op die manier zouden we verantwoordelijk zijn voor een immense afvalberg en dat wilden we niet op ons geweten. Wij kijken echter op lange termijn. We richtten daarom een heel team van techniekers in. Zij repareren de cooler tot die weer zo goed als nieuw is. Vervolgens gaat hij naar “cleaning”, waar hij van kop tot teen gereinigd wordt. Dat is voor ons duurder, maar wel duurzamer. Een extraatje? We creëren hier veel meer jobopportuniteit mee dan wanneer we de waterkoelers gewoon zouden weggooien.

Groene SipWell-accessoires

Wie zijn SipWell-ervaring compleet wil maken, checkt best onze online Sip Shop. Daar vind je verschillende hippe drinkflessen. Je kan ze blijven hervullen met ons fris of sprankelend water. Op die manier ben je niet afhankelijk van wegwerpbekers om van ons water te kunnen genieten. We geven toe, we hebben ook een wegwerpalternatief: kartonnen bekers. Maar aangezien ze van karton zijn, zijn ze helemaal niet zo milieubelastend als je zou denken.

Een groene conclusie

Kortom: SipWell is erg met ecologie bezig. Zelfs de meest milieuvriendelijke speler op de waterkoelermarkt. We zijn groen van fles tot koeler en alle processen ertussenin. Je kan met een gerust groen hart onze producten en diensten in huis halen. Dankzij SipWell kan je van heerlijk water van bronkwaliteit genieten zonder zorgen over het milieu.

Droge keel? Zin in een fris glas van de waterkoeler? Klik hier voor meer informatie.