Betere prestaties met een waterkoeler op de werkvloer

Betere prestaties met een waterkoeler op de werkvloer

Eigenlijk is het logisch: hoe efficiënter je werkplek, hoe beter de prestaties. Hoewel dit vanzelfsprekend lijkt, is er vaak nog veel ruimte voor verbetering. Heb je er al eens bij stilgestaan over hoe je de waterkoeler het best integreert op de werkvloer? Dit doen we bij SipWell elke dag opnieuw. “In een snel veranderende wereld willen we er blijven voor zorgen dat onze wateroplossingen naadloos aansluiten op de huidige tendensen op de werkvloer”.

Water drinken is een basisbehoefte voor iedereen. Als bedrijf is het dus de moeite waard om na te denken hoe jij dit voor je werknemers zo eenvoudig mogelijk kan maken. Hoe vaak drinken je collega’s (en jijzelf) water op het werk? Moet je je eigen flessenwater meenemen of voorziet je werkgever voldoende mogelijkheden? Water drinken zou een routine moeten zijn waar je als werknemer niet over hoeft na te denken: het moet altijd beschikbaar zijn, binnen bereik en op de juiste temperatuur.

Denk eens na hoeveel tijd en moeite het je werknemers kost om zelf flessenwater in de supermarkt te kopen en deze vervolgens mee naar het werk te zeulen. Elke dag opnieuw. Als ze het niet vergeten natuurlijk. Bovendien is er vaak geen koelkast ter beschikking, dus drink je lauw water: niet echt stimulerend! Nochtans spreken de voordelen van voldoende water drinken voor zich: je kan je beter concentreren, je energieniveau stijgt, je verbrand meer vet en je houdt je lichaam en huid gezond.

Gestroomlijnde route naar het water

Ben jij diegene die beslist over de ruimtelijke en ordelijke indeling van de werkplek? Dan weet jij als de beste dat de indeling van je werkvloer een rechtstreeks effect heeft op hoe succesvol je organisatie is alsook het algemeen welzijn van de werknemers. Ook bij het kiezen van een geschikte waterkoeler zijn dit aspecten waarmee je rekening moet houden: waar komt het reservoir te staan? Hoeveel waterkoelers heeft mijn zaak er nodig? Welk design past bij mijn bedrijf?

De SipWell waterkoelers zijn perfect te integreren in een hedendaagse, gezonde werkomgeving. Tip: zet het waterreservoir op een plaats waar werknemers regelmatig langs lopen. Dit stimuleert ze om regelmatig doorheen de dag water te drinken. Wanneer je vaststelt dat de waterkoeler te ver staat voor bepaalde collega’s of afdelingen, is het een goed idee om er nog eentje extra te plaatsen op een andere locatie.

Een vloeiende service

Achter elke waterkoeler zit een uitgedacht concept dat ontworpen is om ultiem gebruiksgemak te realiseren. Op elk moment gekoeld drinkwater ter beschikking, zonder dat iemand zich daar zorgen over moet maken: SipWell maakt het zijn missie om alles tot in de puntjes te regelen voor jou. “We willen de zorgen over dagelijkse bekommernissen bij de klant weghalen. Die heeft het immers al druk genoeg.”

SipWell levert de waterflessen op regelmatige tijdstippen en installeert ze zelf op het reservoir. Zelfs het leeggoed nemen ze zelf weer mee. Is er een probleem? Ook dan staan we bij SipWell meteen klaar om zo snel mogelijk een gepaste oplossing aan te bieden. “Net zoals je het licht aandoet en op het internet surft, moet drinkwater beschikbaar zijn zonder dat je erbij hoeft na te denken.”

Smaken verschillen

Net zoals je koffie op tien verschillende manieren kan drinken, geldt dit ook voor het drinken van water. De kans is groot dat jij en je collega’s niet op elk vlak dezelfde smaak hebben. Bovendien gaat je voorkeur bij warm weer eerder uit naar een ijskoud glaasje water, maar droom je op een koude winterdag van een dampend kopje thee.

Benieuwd naar het gemak van een waterkoeler-oplossing in je zaak? Ontdel alle Sipwell fleswaterkoelers en leidingwaterkoelers hier.