Klik op foto om te vergroten

Classico Sparkle

Sprankelend water in een nieuw jasje


WEGENS SUCCES TIJDELIJK UIT STOCK!
Deze eerste all-in-one waterkoeler van SipWell biedt u alle wateropties aan in één design. Zin in een verfrissend glaasje water en daarna iets warms? Dat kan! Vanaf nu hoeft u bij de bestelling van een waterkoeler niet meer te kiezen tussen warm, koud of kamertemperatuur en tussen plat of bruiswater.

Een nieuw snufje technologie in een modern jasje. Dat is onze Classico Sparkle, de meest recente innovatie in ons aanbod van waterkoelers. De SipWell Classic-waterkoeler met een tijdloos design. 

Deze waterkoeler is zeer gebruiksvriendelijk en energiezuinig. Dit mooie toestel heeft standaard een bijhorende bekerhouder.

De Classico Sparkle is verkrijgbaar in “Zwart-Zilver”, en is geschikt voor 10 liter flessen.

Het toestel komt in volgende twee uitvoeringen:

  • Koud, warm en bruisend
  • Koud, kamertemperatuur en bruisend

Het warm water heeft een constante temperatuur van 92 °C. Op die manier kan je altijd meteen hete dranken als soepen en thee bereiden.

10 L


WEGENS SUCCES TIJDELIJK UIT STOCK!

Beschrijving

Deze waterkoeler dient om uw werkleven te vergemakkelijken. Alles wordt u toegereikt met een druk op de knop en dat op elk moment van de dag.

Hygiëne en gebruiksvriendelijkheid zijn twee aandachtspunten die aan de basis stonden voor de ontwikkeling van de Classico Sparkle. Op een plaats waar veel mensen samen komen en gebruik maken van gemeenschappelijke toestellen, wouden we een hoge graad van properheid garanderen. Daarom kozen we deze keer voor een bediening via touchscreen zodat het toestel veel makkelijker kan worden onderhouden en schoon gemaakt, in tegenstelling tot waterkoelers met opzetknoppen. Deze vernieuwing zorgt er ook voor dat u zelf bepaalt hoeveel water u inschenkt door de knop langer of minder lang aan te raken op een kindveilige en hygiënische manier. Het bekerplatform werd tevens vergroot zodat alle SipWell bekers en accessoires met het grootste gemak onder de watertap geplaatst kunnen worden.

De Classico Sparkle valt tenslotte op door zijn premium design. Inspiratie hiervoor haalden we bij onze Sublimo, de huiselijke variant. Beide versies van de Classico – Sparkle en Non-Sparkle – zijn zodanig ontworpen opdat ze perfect passen in elk office interieur. De Classico Sparkle is een stijlvolle manier om de dagelijkse waterintake te stimuleren op de werkvloer!

Zoals altijd wordt er bij de ontwikkeling van onze producten aandacht geschonken aan het ecologisch aspect. Ook bij de Classico Sparkle zijn alle onderdelen en het materiaal waaruit de waterkoeler wordt gemaakt 100% recycleerbaar.

Specificaties

Kleur Zwart-zilver
Functies Koud, warm en bruisend of Koud, kamertemperatuur en bruisend
Hoogte 110 cm (zonder fles)
Diameter 40 cm
Gewicht 30.5 kg
Waterflessen 10L

Koelsysteem

Verbruik 94 Watt
Capaciteit 12L/uur
Thermostaat 4°C-12°C

Heet watersysteem

Verbruik 512 Watt
Capaciteit 7.9L/uur
Thermostaat 92°C

Contacteer ons

Contacteer ons voor een prijsofferte op maat.