Klik op foto om te vergroten

Classico

Klassiek design in een nieuw jasje

Een nieuw snufje technologie in een modern jasje. Dat is onze Classico, de meest recente innovatie in ons aanbod van waterkoelers. De SipWell Classic-waterkoeler met een tijdloos design. 

Deze waterkoeler is zeer gebruiksvriendelijk en energiezuinig. Dit mooie toestel heeft standaard een bijhorende bekerhouder.

De Classico is verkrijgbaar in "Wit", en is geschikt voor 18,9 liter flessen.

Het toestel komt in volgende twee uitvoeringen:

  • koud en warm plat water
  • koud en kamertemperatuur plat water

Het warm water heeft een constante temperatuur van 92 °C. Op die manier kan je altijd meteen hete dranken als soepen en thee bereiden.

18.9 L

Beschrijving

Deze waterkoeler dient om uw werkleven te vergemakkelijken. Alles wordt u toegereikt met een druk op de knop en dat op elk moment van de dag.

Hygiëne en gebruiksvriendelijkheid zijn twee aandachtspunten die aan de basis stonden voor de ontwikkeling van de Classico. Op een plaats waar veel mensen samen komen en gebruik maken van gemeenschappelijke toestellen, wouden we een hoge graad van properheid garanderen. Daarom kozen we deze keer voor een bediening via touchscreen zodat het toestel veel makkelijker kan worden onderhouden en schoon gemaakt, in tegenstelling tot waterkoelers met opzetknoppen. Deze vernieuwing zorgt er ook voor dat u zelf bepaalt hoeveel water u inschenkt door de knop langer of minder lang aan te raken op een kindveilige en hygiënische manier. Het bekerplatform werd tevens vergroot zodat alle SipWell bekers en accessoires met het grootste gemak onder de watertap geplaatst kunnen worden.

De Classico valt tenslotte op door zijn premium design. Inspiratie hiervoor haalden we bij onze Sublimo, de huiselijke variant. Beide versies van de Classico – Sparkle en Non-Sparkle – zijn zodanig ontworpen opdat ze perfect passen in elk office interieur.De Classico is een stijlvolle manier om de dagelijkse waterintake te stimuleren op de werkvloer!

Zoals altijd wordt er bij de ontwikkeling van onze producten aandacht geschonken aan het ecologisch aspect. Ook bij de Classico zijn alle onderdelen en het materiaal waaruit de waterkoeler wordt gemaakt 100% recycleerbaar.

Specificaties

Kleur Wit
Functies Plat water: koud en warm of koud en kamertemperatuur
Hoogte 110 cm (zonder fles)
Diameter 40 cm
Gewicht 14-15.1 kg
Waterflessen 18.9L

Koelsysteem

Verbruik 95 Watt
Capaciteit 6L/uur
Thermostaat 8°C

Heet watersysteem

Verbruik 450 Watt
Capaciteit 7.9L/uur
Thermostaat 92°C

Contacteer ons

Contacteer ons voor een prijsofferte op maat.