FAQ

Vanaf welk watergebruik is een waterkoeler zinvol?

Een waterkoeler is eigenlijk voor iedereen zinvol, ongeacht het waterverbruik. Drink je nu al veel en ben je het beu om met flessen te sleuren? Of drink je te weinig en wil je net gemotiveerd worden om meer te drinken? Misschien heb je kleine kinderen in huis en wil je hen voldoende laten drinken elke dag? Proeft het kraantjeswater niet zo lekker? Kortom, er zijn talloze redenen om een SipWell-waterkoeler in jouw interieur te plaatsen.

Jazeker! Door het lage droogrestgehalte is dit water geschikt voor mensen met nierproblemen of mensen die aanleg hebben voor nierstenen. Droogrest is dat wat er overblijft wanneer je een liter water bij 180 graden zou laten verdampen. De maximale hoeveelheid om toch nog over kwaliteitsvol water te spreken, is 300mg/l. De droogrest van het SipWell water is 130 mg/liter.

De pH is een maat voor de zuurgraad van het water. De pH-waarde van SipWell is 7.4 en dat is goed wetende dat de schaal van 0-14 gaat, met 7 als meest neutrale waarde. De waarde van citroensap bedraagt bijvoorbeeld 2.4.

Droogrest is dat wat er overblijft wanneer je een liter water bij 180 °C zou laten verdampen. De maximale hoeveelheid om toch nog over kwaliteitsvol water te spreken, is 300 mg/l. De droogrest van het SipWell-water is 130 mg/liter.