FAQ

Vanaf welk watergebruik is een waterkoeler zinvol?

Een waterkoeler is eigenlijk voor iedereen zinvol, ongeacht het waterverbruik. Drink je nu al veel en ben je het beu om met flessen te sleuren? Of drink je te weinig en wil je net gemotiveerd worden om meer te drinken? Misschien heb je kleine kinderen in huis en wil je hen voldoende laten drinken elke dag? Proeft het kraantjeswater niet zo lekker? Kortom, er zijn talloze redenen om een SipWell-waterkoeler in jouw interieur te plaatsen.

De pH is een maat voor de zuurgraad van het water. De pH-waarde van SipWell is 7.4 en dat is goed wetende dat de schaal van 0-14 gaat, met 7 als meest neutrale waarde. De waarde van citroensap bedraagt bijvoorbeeld 2.4.

Nee, een waterkoeler mag niet naast een warmtebron en niet in direct zonlicht staan. Er moet ook een stopcontact aanwezig zijn om de koeler op aan te sluiten. Tot populaire locaties horen: de keuken, de woonkamer of in een hoek op kantoor.

Ons ruime assortiment bestaat uit zeer trendy en moderne waterkoelers in diverse kleuren en stijlen. Voor ieder wat wils! Je kan alle waterkoelers terug vinden via onze pagina waterkoelers.