Geschiedenis

… EEN WATERDICHT OVERZICHT…

De eerste druppels

SipWell werd opgericht in 1993 als Sip-Spring. Toen we drie jaar later onze naam wijzigden en onze fabriek in Puurs openden, waren we met 10 werknemers.  In 1999 startten we onze eerste automatische productielijn, sinds 2000 gebruiken we ook onze eigen bron in Puurs. Onze vijf miljoenste SipWell-fles werd geproduceerd in 2004, drie jaar later verhuisden we met ons bedrijf naar Londerzeel. In 2008 vierden we onze vijftigste werknemer, en we wonnen zowel in 2014 als in 2015 een WE-award (Watercooler Europe Award). Ook onze B2C waterkoeler werd toen geïntroduceerd.

De stroomversnelling

Sinds 2017 zijn we eveneens van start gegaan met ons allereerste Goodwill-project en op die manier ondersteunen we verschillende waterprojecten in Congo! 2018 was een jaar vol investeringen: in mensen en systemen. Zo installeerden we een automatisch routesysteem (roadnet) en telefoniesysteem (Avaya). We investeerden in nieuwe trucks, vans, en een nieuwe website.

Waterkoelers SipWell Belgische onderneming

De groene golf

Ondertussen hebben we meer dan 30.000 klanten die genieten van onze moderne aanpak om waterconsumptie toegankelijker te maken, zowel op het werk als thuis. Het zet niet alleen aan tot meer water drinken, zo’n design waterkoeler staat nu eenmaal ook mooi in elk interieur.  Onze recycleerbare flessen en eigentijds ontworpen dispensers brengen het beste van twee werelden samen. Een steentje bijdragen aan het milieu zonder gesleur met flessen. Aangezien we zowel onze productie als onze service continu optimaliseren, mogen we onszelf al jaren de Belgische marktleider in flessenwaterkoelers noemen.

Waterkoelers SipWell ecologie


  Overtuigd van het SipWell-verhaal? Vul dan zeker een contactformulier in zodat we alvast aan de slag kunnen voor jouw service op maat!