Geschiedenis

… EEN WATERDICHT OVERZICHT…

De eerste druppels

SipWell werd opgericht in 1993 als Sip-Spring. Toen we drie jaar later onze naam wijzigden naar het gekende "Sip-Well" en onze fabriek in Puurs openden, waren we slechts met 10 werknemers. In 1999 startten we onze eerste automatische productielijn, en namen we in 2000 onze eerste eigen waterbron in Puurs in gebruik. Onze vijf miljoenste SipWell-fles werd geproduceerd in 2004, drie jaar later verhuisden we met ons bedrijf naar Londerzeel. Dit dorpje werd niet toevallig gekozen, we volgde de stroom van onze bron om nog steeds hetzelfde, lekkere kwaliteitswater te kunnen aanbieden. In 2008 vierden we onze vijftigste werknemer, en wonnen we zowel in 2014 als in 2015 een prestigieuze WE-award (Watercooler Europe Award). Ook onze B2C waterkoeler, de Sublimo, werd toen succesvol geïntroduceerd.

De stroomversnelling

Sinds 2017 zijn we eveneens van start gegaan met ons allereerste Goodwill-project en op die manier ondersteunen we verschillende waterprojecten in België en het buitenland. 2018 was een jaar vol investeringen: in mensen en systemen. Zo installeerden we een automatisch routesysteem (roadnet) en telefoniesysteem (Avaya). We investeerden in nieuwe trucks, vans, en een nieuwe website. In 2020 boorden we onze 6e waterbron aan zodat we konden blijven inspelen op de stijgende vraag naar lekker SipWell water. In 2022 werden we overgenomen door Primo, een wereldwijde speler op de waterkoelermarkt. Door deze overname kunnen we de dag van vandaag nog meer voordelen aanbieden aan onze klanten en werknemers. We blijven groeien en de water-uitdagingen uitgaan, daar klinken we op!

Waterkoelers SipWell Belgische onderneming

De groene golf

Ondertussen hebben we meer dan 30.000 klanten die genieten van onze moderne aanpak om waterconsumptie toegankelijker te maken, zowel op het werk als thuis. Het zet niet alleen aan tot meer water drinken, zo’n design waterkoeler staat nu eenmaal ook mooi in elk interieur. Onze recycleerbare flessen en eigentijds ontworpen dispensers, met flessen of op de waterleiding, brengen het beste van twee werelden samen. Een steentje bijdragen aan het milieu zonder gesleur met flessen. Aangezien we zowel onze productie als onze service continu optimaliseren, mogen we onszelf al jaren de Belgische marktleider in wateroplossingen noemen. Bij SipWell mag je zeker zijn: bij ons drink jij water op jouw manier!

Waterflessen SipWell


 

Overtuigd van het SipWell-verhaal? Vul dan zeker ons contactformulier in zodat we alvast aan de slag kunnen voor jouw service op maat!