Onze service

SipWell is marktleider in waterkoelers, maar eigenlijk doen wij veel meer dan water(koelers) leveren. Onze service is breed om zo een ruime waaier aan comfort te kunnen aanbieden. Klant is koning, luidt het spreekwoord.

En over klant gesproken, onze klantendienst staat steeds paraat om allerhande vragen te beantwoorden. Via deze website kan je bovendien alles zelf vinden op jouw persoonlijke account. Op zoek naar je volgende leverdatum? Jouw openstaande balans checken? Of zelfs een order inplannen? Dat kan!

Bespreek je toch alles liever met onze klantendienst? Wij zijn 24/7 bereikbaar dankzij onze investering in een automatische service lijn (IVR). Om 3u ’s nachts kan je dus gemakkelijk jouw openstaande facturen nakijken.

Met onze gratis app bekijk je al onze diensten en producten trouwens waar je wil, wanneer je wil. Geeft je waterkoeler geen spuitwater meer? Even de smartphone bovenhalen en je hebt de oplossing in een vingerknip!

Ook als we gewoon water leveren, is dat eigenlijk niet zo gewoon. Om te beginnen komen we op een vaste dag die we met elke klant overeenkomen en dat periodiek (1-2-4-8-12 weken). Je krijgt een sms of mail twee dagen op voorhand als herinnering en een digitaal leverbewijs als we weer vertrekken. Ook heb je meestal een vaste waterleverancier die bovendien technische kennis heeft over jouw toestel. Een vraagje over de werking van de koeler? Dat lost jouw waterleverancier met de glimlach op!

Jaarlijks kijkt deze je hele toestel na en worden alle onderdelen vervangen die in contact komen met het water. Over je leeggoed moet je je ook geen zorgen maken want dat nemen wij terug mee. In ons hoofdkwartier hervullen we bovendien alle flessen minstens 60 keer zodat wij ons steentje bijdragen aan het milieu.

Waterkoelers SipWell - website