Onze service

Klant is koning

SipWell is marktleider in waterkoelers, maar eigenlijk doen wij veel meer dan water(koelers) leveren. Onze service is breed om zo een ruime waaier aan comfort te kunnen aanbieden. Klant is koning, luidt het spreekwoord.

Waterkoelers SipWell - website

Klantendienst

En over klant gesproken, onze klantendienst staat steeds paraat om allerhande vragen te beantwoorden. Via deze website kan je bovendien alles zelf vinden op jouw persoonlijke account. Op zoek naar je volgende leverdatum? Jouw openstaande balans checken? Of zelfs een order inplannen? Dat kan via MyAccount!

Bespreek je toch alles liever met onze klantendienst? Wij zijn 24/7 bereikbaar dankzij onze investering in een automatische service lijn (IVR). Om 3u ’s nachts kan je dus gemakkelijk jouw openstaande facturen nakijken.

Waterkoelers SipWell - website

MyAccount

Met ons klantenplatform MyAccount bekijk je al onze diensten en producten trouwens waar je wil, wanneer je wil. Geeft je waterkoeler geen spuitwater meer? Even de smartphone bovenhalen en je hebt de oplossing in een vingerknip! Ontdek MyAccount hier!

Waterkoelers SipWell - website

Levering

Ook als we gewoon water leveren, is dat eigenlijk niet zo gewoon. Om te beginnen komen we op een vaste dag die we met elke klant overeenkomen en dat periodiek (elke 4 weken). Je krijgt een sms of mail twee dagen op voorhand als herinnering en een digitaal leverbewijs als we weer vertrekken. Ook heb je meestal een vaste waterleverancier die bovendien technische kennis heeft over jouw toestel. Een vraagje over de werking van de koeler? Dat lost jouw waterleverancier (WSM) met de glimlach op!

Waterkoelers SipWell - website

Jaarlijks onderhoud

Jaarlijks kijkt de WSM jouw hele toestel na en worden alle onderdelen die in contact komen met het water vervangen. Dat is uniek aan de onderhouden van SipWell. Over je leeggoed moet je je trouwens ook geen zorgen maken. Dankzij een volledig gesloten circuit (o.b.v. principe van statiegeld) zorgen we er voor dat alle waterflessen netjes terug worden opgehaald. In ons hoofdkwartier hervullen we dan alle flessen na grondige reiniging met bio-afbreekbare producten. De SipWell waterflessen worden minstens 60 keer hergebruikt alvorens recyclage. Zo dragen wij ons steentje bij aan het milieu en verklein jij mee de afvalberg. No more plastic waste!

Waterkoelers SipWell - website


  Overtuigd van het SipWell-verhaal? Vul dan zeker een contactformulier in zodat we alvast aan de slag kunnen voor jouw service op maat!