Technologie

Stilstaan is achteruitgaan. En daarom maken we bij SipWell grote investeringen om het comfort naar de klant toe enkel te verbeteren. Wij hebben dan ook enkele principes waar we niet van afwijken. Een klantendienst zo helder als ons eigen water, stipte leveringen met aandacht voor de wensen van de klant en verstrekking van informatie zo snel en efficiënt mogelijk.

Stipte leveringen

Met trots kunnen we zeggen dat 98% van onze leveringen stipt zijn. Zo’n mooi cijfer halen we niet vanzelf, maar door ons programma Roadnet. Het kostte niet alleen geld, maar ook tijd om de werknemers met dit programma te leren werken. Een tijdsintensieve arbeid, maar eentje die zeker de moeite waard was.

Waterkoelers SipWell waterflessen

Overal je gegevens checken

Je openstaande factuur om 3u ’s nachts nakijken? Dat kan! En zelfs op drie verschillende manieren! Een telefoontje naar onze lijnen buiten de kantooruren brengen je op onze automatische service lijn (IVR). Maar ook de website verstrekt heel wat informatie. Bovendien kan je makkelijk water bijbestellen in enkele klikken.

Klantencommunicatie

Om onze dienst-na-verkoop volledig te optimaliseren investeerden we in meerdere nieuwe technologieën. Een nieuw automatisch telefoonsysteem was nodig om op een efficiënte manier contact te houden met klanten. Onze website werd bovendien een heel stuk gebruiksvriendelijker gemaakt met eigen chatfunctie en persoonlijke klantenzone. Als je dit leest, heb je je weg ernaartoe blijkbaar al goed gevonden!

 

Waterkoelers SipWell - Technologie en service


  Overtuigd van het SipWell-verhaal? Vul dan zeker een contactformulier in zodat we alvast aan de slag kunnen voor jouw service op maat!