Ons water

Water van bronkwaliteit

Vraag je je soms af waar het SipWell water vandaan komt? Wel, het water van SipWell is water van bronkwaliteit.

Met grote zorgvuldigheid wordt het water uit zes sterk beschermde toegangen gewonnen. Deze bronnen zijn gelegen onder het bedrijfsgebouw van SipWell, op 42 meter diepte. Het water dat onder onze gebouwen stroomt, wordt beschermd door massieve lagen zware Bartoon-klei en wordt aangevoerd door aquifere fijne zandlagen. Deze zandlagen van de “Wemmel-Lede-Aquifer” zuiveren al meer dan honderden jaren het water vanaf de bron.

Waterkoelers SipWell - Ons water

Licht gemineraliseerd water

Na de winning, wordt het water gecontroleerd, gefilterd en zodanig gezuiverd tot ons evenwichtig en licht gemineraliseerd SipWell-water.

Wij opteren voor een stabiel gehalte aan kalk en magnesium dat bovendien laag in nitraten en zout is. Op die manier kunnen wij een lekker water, geschikt voor alle leeftijden, aanbieden. 

Waterkoelers SipWell waterflessen

Professionele laboratoria

Alle controles gebeuren dagelijks door interne en externe laboratoria.

Aangezien wij bij SipWell veel waarde hechten aan hygiëne, is het van belang dat alle processen binnen het bedrijf op regelmatige basis gecontroleerd worden. Pas na goedkeuring o.b.v. onze interne analyses, worden de geproduceerde flessen vrijgegeven en zijn ze klaar voor gebruik.

Waterkoelers SipWell - watercontrole

Waterflessen van polycarbonaat

In tegenstelling tot wat velen denken, zijn de SipWell waterflessen niet gemaakt van plastic maar van polycarbonaat. PC is een hard, transparant materiaal dat onder andere gebruikt werd als drager van cd's en dvd's en nu nog steeds voor onbreekbare flessen voor voeding en drinkwater, voor tafelbestek, en voorwerpen voor gebruik in magnetrons. Onze SipWell waterflessen zijn heel veilig in gebruik en absoluut ongevaarlijk voor onze gezondheid en dat van onze baby’s, kinderen en ouderen. Het laat ons bovendien toe om onze flessen vaak te hergebruiken alvorens recyclage, net omdat ze zo stevig zijn. SipWell waterflessen zijn beschikbaar in 10 liter of 18,9 liter.

Waterkoelers SipWell - watersamenstelling


 

Overtuigd van het SipWell-verhaal? Vul dan zeker ons contactformulier in zodat we alvast aan de slag kunnen voor jouw service op maat!